Általános Szerződési Feltételek 

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 

Kedves ügyfeleink!

Kérjük,figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamattal kapcsolatosan felmerülő

kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 Üzemeltetői adatok, információk:

KLIVILL

Székhely: 9371 Vitnyéd Vasút utca 62

Panaszkezelés cím: 9371 Vitnyéd Vasút utca 62

Adószám: 56171640-2-28

Nyilvántartási szám:-------

Szerződés nyelve: magyar

Ügyfélszolgálat:

Elektronikus levelezési cím: klima.villamossag@gmail.com

Telefonos elérhetőség: +36 70 2670949

REGISZTRÁCIÓ ÉS VÁSÁRLÁS:

Amennyiben a vásárló nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően   ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.

Hibás jelentkezési lap esetén a regisztráció érvénytelen.

A felhasználó a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó.A szerződés magyar nyelven jön létre. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS:

Termékeket külföldre nem áll módunkban szállítani.

A csomag  megrendelése  után,  email-ben értesítjük a várható szállítás időpontjáról.

Fizetés utánvéttel történik a csomag átvételekor,vagy személyesen 9371 Vitnyéd Vasút utca 62  szám alatti telephelyünkön..

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:

A Vevő jogosult a szerződés létrejöttét követően, de még az áru kiszállítását megelőzően a vásárlástól elállni. Az elállási jog gyakorolható e-mail vagy telefonhívás útján.A Szolgáltató köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő  harminc napon belül visszatéríteni.Amennyiben a terméket megkapta de sérülten ,abban az esetben a vételárat áll módunkban csak visszafizetni,a szállítási kültséget nem!!

JÓTÁLLÁS, SZAVATOSSÁG FOGYASZTÓI KIFOGÁSOK INTÉZÉSE:

A jótállásra, szavatosságra és a fogyasztói kifogások intézésére a Polgári Törvénykönyvről szóló1959.évi IV.törvény, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet és a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet szabályai az irányadók.

 Előfordulhat, hogy a mérettáblázatban megadott méretektől néhány cm-rel eltérő termék kerül kiszállításra.Ilyen reklamációval sajnos nem tudunk érdemben foglalkozni. Ha mégis szavatosságot érintő hiányosság áll fenn, az ügyfél a törvényben meghatározott keretek között kérheti a hiány pótlását, az ár csökkentését vagy a szerződés felbontását.A nyomtatás esetén a 100% színhűséget nem garantáljukHiányos csomag esetén is reklamációt a kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül fogadunk el. .SÉRÜLT VAGY HIBÁS TERMÉK esetén csak a vétel árat áll módunkban visszatéríteni,a szállítási költséget NEM!!(A termék kifogásolható,a szállítás megvalósult és kifizetésre került)Egyedi,fényképes termék esetében ingyen küldünk másikat,ha mégsem él ezzel a lehetőséggel,akkor.a visszafizetés 14 munkanapon belűl történik.Méret miatti csere csak a nem megfelelő méret visszajuttatása után lehetséges.a kézhezvételtől számított 7 munkanapon belűl. intézendő.

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME:

A Szolgáltató tiszteletben tartja és védi a látogatók adatait. A személyes adatok kezelését az adatkezelési szabályzat tartalmazza.